Mellan den 30 mars och den 24 april 2020 hade jag och Marica Lindblad en digital utställning på FB. Det var meningen att vi skulle ha en utställning på ABF i Huddinge, men pga Corona så avbokades den. Istället la vi upp små filmer och information om våra målningar på våra respektive FB-sidor.
Se mina målningar och filmer om dem här!

Nu är jag och Marica igång med vår utställning och idag vill jag presentera "The groumpy couple"!

Den digitala utställningen fortsätter! Idag är det dags för målningen som inte har något namn. Vill ni - kan ni döpa den...

Tack för alla namn som jag fick till min målning som jag presenterade för er i förrgår. Jag tror jag gör så att jag skriver ner alla förslagen på olika lappar och så drar jag ett av namnen. Känns mest rättvist! Återkommer om resultatet.
Nu är det dags för en ny målning i den digitala utställningen! Hoppas ni gillar den!

Idag lämnar vi tusch på akvarellpapper och kikar på en målning med sprayfärg! Dina och Maricas digitala utställning fortsätter...

Idag - skärtorsdag - lite sent kommer här mitt bidrag till Maricas och min digitala utställning.

Det har varit svajigt med uppkopplingen under påsken... så det blivit dålig leverans... Men jag hoppas att ni hållit ut och kikar vidare på vår digitala utställning och på denna lilla film - idag med en ArtLight.

Nu är vi i början på upploppet med min och Maricas digitala utställning! Idag vill jag presentera målningen "Par i färg".

Himla roligt med digital utställning när det blir så mycket glada tillrop från er alla! Nu ska jag passa på att presentera "Boulespelaren" för er... En ganska ren och enkel målning men ändå med skön energi. Kika in på filmen!

Min och Maricas digitala utställning fortsätter fram till fredag. Idag är det måndag och jag vill gärna presentera målningen "Första dejten" för er. Två pirriga individer som har tagit på sig sina finaste kläder och går ut på dejt! :)
Kika in på den lilla filmen här!

Idag blir det debut för "Prinsparet" i min och Maricas digitala utställning. Häng med in och kika på min film om denna sprayfärgsmålning!

Idag avslutar jag och Marica den digitala utställningen. Himla kul med all feedback och alla kommentarer från er. Tack för att ni var med! Finns det möjlighet gör jag gärna en digital utställning igen!

Det fanns en målning som inte hade något namn under utställningen - och jag fick många bra förslag av er som kikade in på målningen. Det blev namnet "Vi två" till slut - men inte för att jag lottade utan för att den fick ett nytt hem hos Karin - som valde det namnet. Det tyckte jag var fair. :)

Jag vill ändå passa på att visa en avslutningsmålning för er - hoppas ni gillar den. Kika in på filmen och spana in Hi there!
På återseende.